Audioline » Magunkról
Termekek Magunkról Használt Hírek, akciók
 
     Már a '70-es évek végétől érdekelt az, miként lehetne a rögzitett zenei anyagot a legjobban "kibontani" az otthoni meghallgatás során, s minél több valósághű részletet és érzelmet felfedezni a zenéből.

     Ennek következményeként úgy gondoltam másokkal is megosztom tapasztalataimat, s 1991 tavaszán indult el az AUDIOLINE HI-FI és HIGH-END STUDIO Szegeden.
 
     Sok régi - ma is jóhirű - készülékkel kezdve az ismerkedést - melyekért ma a gyüjtők vagyonokat adnak - majd eljutva az "újkori" high-end készülékekig alakult ki az a termékcsalád, melyet ennyi idő után is szívesen felvállalok. Meggyőző ezen cégek azon törekvése, hogy a mai elértéktelenedő világban odafigyelnek a minőségre és nem csak gyártanak valamit a "trendeknek" megfelelően.

     Az előző pár sorból - talán nem véletlenül - kiderül, hogy elsősorban a hanggal foglalkozom, s nagy figyelmet szentelek a zenehallgatásra. Vallom, hogy a zene hallgatása során a "csak két csatornára" bontott - két fülünk van -, és igényesen, egyben rögzített felvételt sokkal jobban lehet lejátszani, mint a digitálisan szét- és összerakott művi hangzást.
 
 
ÉRZELMEK
     Ma erőteljesen tér vissza az analóg lemezek és lejátszók hada, mert a zenekedvelők újból felfedezték ebben a technológiában az élvezhetőt, az emberközeliséget.

     "A HANG ANALÓG" mondta A. J. VAN DEN HUL a holland hangszedőspecialista, és állitásával megerősitette az analóg hivőket: megnyugodhatnak,  még jó ideig élvezhetik kedvenc LP-iket.
 
     A sokcsatornás hang arra való, hogy a filmek kedvelőit kiszolgálja. Egyszer próbálják meg a filmet (főleg koncert DVD-t) megnézni egy nagyon jó sztereó rendszerben is!

     A studioban lehetőség nyílik arra, hogy sokféle készülékcsalád, valamint  LP és CD lemez segítségével bemutassam a különböző kategóriákból összeállítható legjobb hangzást.
     Izgalmas feladat az, hogy eltérő igényű vevőim számára a megfelelő láncot létrehozzuk - természetesen ennek megnyugtató végeredménye akkor van , ha kialakul a kölcsönös bizalom vevő és szakember között.Zenebaráti üdvözlettel: Gyenizse János
 
Bejelentkezés demóra:
Szeged, Kiss Menyhért utca 1.
Tel: 62/424-210
Mobil: 30/952-0664

Nyitvatartás:
H-K-CS: 15:30 - 17:30
P:13.30-17.30
Szo:9.00-12.00